Universitat Rovira i Virgili

III Jornada del Doctorand del Programa de Doctorat en Estudis Humanístics de la URV

Presentació

Davant l'èxit creixent de les convocatòries anteriors, el programa de doctorat en Estudis Humanístics de la URV celebrarà novament, el proper 3 i 4 de maig del 2017 al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, les III Jornades del Doctorand.

Enguany, per primer cop, aquesta trobada s'obrirà a doctorands d'altres universitats catalanes per tal de crear sinergies entre els diferents programes de doctorat i línies de recerca en Humanitats.

L'objectiu d'aquestes jornades és que el doctorand presenti breument el procés i els resultats parcials de la seva recerca en l'àmbit humanístic a la resta de participants. D'aquesta manera, es pretén que els doctorands puguin conèixer de primera mà les investigacions d'altres companys i, en aquest marc, puguin compartir dubtes i inquietuds de tot tipus en relació amb la realització de la seva tesi doctoral. No obstant això, les sessions estaran obertes al públic en general, però seran d'especial interès pels estudiants de màster, així com també per als estudiants de darrer curs de Grau.

Format de les comunicacions

Les presentacions no sobrepassaran els 15 minuts i s'agruparan per blocs, al final dels quals hi haurà 10 minuts de debat per tal que els assistents puguin formular preguntes, dubtes i suggeriments als ponents.

Publicació dels treballs científics

El Programa preveu la publicació de les presentacions en format digital. Hauran de ser originals, inèdites i no considerades per a la seva publicació en cap altre mitjà de difusió del coneixement.

Els autors hauran de lliurar els textos abans del 30 de juny de 2017. Les normes d'estil es facilitaran als interessats en el transcurs de les jornades. 

Per a més informació sobre el contingut de les jornades, escriviu-nos a l'adreça electrònica del Programa d'Estudis Humanístics (doctorat.estudishumanistics@urv.cat).

Consulteu aquí el programa de l'activitat.

Us hi esperem!