Universitat Rovira i Virgili

Viure a Tarragona

Trobar un allotjament adequat a la teva situació i a les teves necessitats no és feina fàcil. Per això, des de la Borsa d'Habitatge de la URV volem ajudar-te perquè aquesta recerca resulti tan satisfactòria com sigui possible.           

Dades de contacte:

Estudiants d'intercanvi i mobilitat

Els estudiants i professors estrangers es poden informar sobre com allotjar-se, durant una estada a la URV, a través de la Borsa d'Habitatge; un servei que pretén ajudar-los a buscar residència en les poblacions on la Universitat és present.

Residències d'estudiants

Residència Universitària Sant Jordi

La Residència Sant Jordi és l'única residència universitària pròpia de la Universitat Rovira i Virgili. Per tal de demanar informació sobre les característiques i preus o fer reserva de places, cal posar-se en contacte directament amb els responsables de la residència.

Altres residències d'estudiants - TARRAGONA

Residència Casa Nostra
Residència Soler
Residència Lestonnac
Residències d'Estudiants del Complex Educatiu de Tarragona ( de Dilluns a Diumenge).
Residència La Salle

Altres residències d'estudiants - REUS

Residència Ulloa
Fundació Sant Joan
Residència J. Ollé
Residència Reus
Residència Pare Manyanet
Residència Mon-per
Hostal Santa Teresa
Residencia Galió

Programa Viure i Conviure

Dues generacions i una casa per compartir

L'Obra Social de Caixa Catalunya promou l'intercanvi solidari i la relació intergeneracional. Amb el Programa Viure i Conviure es fomenta la convivència entre dues generacions i, a més, es dóna resposta a les necessitats de companyia de les persones grans i a la manca d'allotjament per a joves estudiants.

SI ETS GRAN I VIUS SOL, ara pots compartir la teva llar amb un jove estudiant, que et farà companyia i amb qui tindràs un munt d'experiències per compartir. L'Obra Social de Caixa Catalunya a través del Programa Viure i Conviure t'ajudarà en tot allò que calgui i vetllarà per fer més agradable la vostra experiència.

SI ETS JOVE, ESTUDIANT I BUSQUES UNA LLAR PROP DE LA TEVA UNIVERSITAT, ara pots allotjar-te a casa d'una persona gran. Veuràs resolts els teus problemes d'allotjament i, a més, gaudiràs i aprendràs de la seva experiència.

El programa es desenvolupa en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i els ajuntaments de Tarragona y Reus.

Per a més informació i/o entrega de sol·licituds, adreceu-vos a:

Tarragona
Reus

Telèfon general d'informació del programa: 902 400 973