Universitat Rovira i Virgili

VIII Jornades del Doctorand del Programa de Doctorat en Estudis Humanístics de la URV, 5 i 6 de maig de 2022

Actualitat

Presentació i programa


El Programa de Doctorat en Estudis Humanístics de la URV celebrarà novament, els propers 5 i 6 de maig de 2019 al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, les VIII Jornades del Doctorand.


Aquesta trobada s'obrirà a doctorands d'altres universitats de l'estat espanyol per tal de crear sinergies entre els diferents programes de doctorat i línies de recerca en Humanitats.


L'objectiu d'aquestes jornades és que el doctorand presenti breument el procés i els resultats parcials de la seva recerca en l'àmbit humanístic a la resta de participants. D'aquesta manera, es pretén que els doctorands puguin conèixer de primera mà les investigacions d'altres companys i, en aquest marc, puguin compartir dubtes i inquietuds de tot tipus en relació amb la realització de la seva tesi doctoral.


No obstant això, la sessió estarà oberta al públic en general, però serà d'especial interès per als estudiants de màster, així com també per als estudiants de darrer curs de Grau.


Els interessats a assistir-hi que no siguin doctorands, hauran de contactar directament per fer la inscripció a través de l'adreça electrònica del programa (doctorat.estudishumanistics@urv.cat). Els assistents rebran un certificat.


Podreu consultar el programa de les VIII Jornades del Doctorand aquí.


La Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Estudis Humanístics de la URV convida tots els seus doctorands a presentar l'estat de la seva recerca doctoral. A més a més, els participants rebran un certificat que serà reconegut com a activitat incorporable al Document d'Activitats del Doctorand.


Format de les presentacions


Les presentacions no sobrepassaran els 15 minuts i al final de cadascuna hi haurà 5 minuts de debat per tal que els assistents puguin formular preguntes, dubtes i suggeriments als ponents.


Dates importants


·         Tots els doctorands que vulguin presentar les seves recerques a la vuitena edició d'aquestes jornades hauran de fer-ne la inscripció a través del formulari web, amb el vist-i-plau del director/a de tesi, abans del 20 de març de 2022.
·         La confirmació de les propostes acceptades tindrà lloc abans del 31 de març de 2022 mitjançant un correu electrònic personalitzat.


Publicació dels treballs científics


El Programa preveu la publicació de les presentacions en format digital. Hauran de ser originals, inèdites i no considerades per a la seva publicació en cap altre mitjà de difusió del coneixement.


Els autors hauran de lliurar els textos abans del 30 de juliol de 2022. Les normes d'estil es facilitaran als interessats en el transcurs de les jornades.
Per a més informació sobre la inscripció i el contingut de les jornades, escriviu-nos a l'adreça electrònica del Programa d'Estudis Humanístics (doctorat.estudishumanistics@urv.cat).


Us hi esperem!

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar