Universitat Rovira i Virgili

X Jornades del Doctorand del Programa de Doctorat en Estudis Humanístics de la URV, 23 i 24 de maig de 2024

Trobats un total de 0 resultats cercant ""

Presentació i programa

El Programa de Doctorat en Estudis Humanístics de la URV celebrarà novament, els propers 23 i 24 de maig de 2024 al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, les IX Jornades del Doctorand.

Aquesta trobada s'obrirà a doctorands d'altres universitats de l'estat espanyol per tal de crear sinergies entre els diferents programes de doctorat i línies de recerca en Humanitats.

L'objectiu d'aquestes jornades és que el doctorand presenti breument el procés i els resultats parcials de la seva recerca en l'àmbit humanístic a la resta de participants. D'aquesta manera, es pretén que els doctorands puguin conèixer de primera mà les investigacions d'altres companys i, en aquest marc, puguin compartir dubtes i inquietuds de tot tipus en relació amb la realització de la seva tesi doctoral.

No obstant això, la sessió estarà oberta al públic en general, però serà d'especial interès per als estudiants de màster, així com també per als estudiants de darrer curs de Grau.

Els interessats a assistir-hi que no siguin doctorands, hauran de contactar directament per fer la inscripció a través de l'adreça electrònica del programa (phd.eh@urv.cat). Els assistents rebran un certificat.

Podreu consultar el programa de les X Jornades del Doctorand aquí.

La Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat en Estudis Humanístics de la URV convida tots els seus doctorands a presentar l'estat de la seva recerca doctoral. A més a més, els participants rebran un certificat que serà reconegut com a activitat incorporable al Document d'Activitats del Doctorand.

Format de les presentacions

La participació a les Jornades del Doctorand tindrà dues modalitats:

La modalitat A, considerada optativa, manté les característiques de les Jornades del Doctorand com s'han fet fins ara:

La modalitat B correspon a un/a doctorand/a del Programa de Doctorat d'Estudis Humanístics, matriculat a partir del curs 2020-21, que sigui al segon o tercer curs (si ha optat per temps complet) o a tercer, quart o cinquè curs (si ha optat per temps parcial) dins del Programa i que sol·licita específicament ser avaluat d'aquesta activitat formativa obligatòria.

Dates importants

Tots els doctorands que vulguin presentar les seves recerques a la novena edició d'aquestes jornades hauran de fer-ne la inscripció a través del formulari web, amb el vistiplau del director/a de tesi, abans del 30 d'abril de 2024.

La confirmació de les propostes acceptades tindrà lloc abans del 10 de maig de 2024 mitjançant un correu electrònic personalitzat.

Publicació dels treballs científics

El Programa preveu la publicació de les presentacions en format digital. Hauran de ser originals, inèdites i no considerades per a la seva publicació en cap altre mitjà de difusió del coneixement.

Els autors hauran de lliurar els textos abans del 31 de juliol de 2024. Les normes d'estil es facilitaran als interessats en el transcurs de les jornades.
Per a més informació sobre la inscripció i el contingut de les jornades, escriviu-nos a l'adreça electrònica del Programa d'Estudis Humanístics (phd.eh@urv.cat).

Us hi esperem!